Egen hemsida som fotograf i 16 år

Porträttfotograf Göteborg Mölndal Kungälv

Som fotograf inom bröllop och porträtt så har jag haft hemsida i 16 år, men ännu längre tillbaka så har jag haft egna privata hemsidor. Från början så var det bara ett intresse som jag hade vid sidan om fotografin, men idag är man tvungen att ha en hemsida. Då Google används av så många när man söker efter porträtt och bröllopsfotograf.

Så här har mina olika hemsida sett ut sedan 1998. De första var inte så snygga med dagens mått mätt, men de tjänade sitt syfte.

2011 Hemsida och blogg i ett

Porträttfotograf Göteborg Mölndal Kungälv

 2009 hemsidan under eget namn igen

Efter att jobbat några år ihop med min vän Peter Ringström, så skall han nu vara pappaledig en längre tid. Vi väljer då att lägga P.O.P Porträttfoto ( popfoto.se ) vilande och jag jobbar på med mitt egna företag, under mitt eget namn.

Porträttfotograf Göteborg Mölndal Kungälv

2006 Popfoto

Porträttfotograf Göteborg Mölndal Kungälv

2005 Popfoto börjar ta form

Porträttfotograf Göteborg Mölndal Kungälv

 2003 utseende på hemsidan

Porträttfotograf Göteborg Mölndal Kungälv

 1998 hemsida med 90-tals design

Porträttfotograf Göteborg Mölndal Kungälv

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.