Bröllop på landet

Bröllop på landet Kungälv

Man ser nu att ”bröllop på landet” ofta dyker upp i bröllopstidningarna och i marknadsföringen kring bröllop. Oftast är det i kranskommunerna kring Göteborg som man ser detta, för de vill sprida budskapet att man får lite annorlunda bröllop om man väljer att gifta sig utanför storstaden.

Men vad är bröllop på landet? För många är det säkert att man vill komma bort från storstaden och slippa trängsel och trafik. Man vill få en lantlig känsla med utsikt över fält och natur, men man vill ändå ha en topp modernt ställe för festen.

Bröllopsfest på landet, i Kungälv

Sedan kan man gå ett steg längre och ha bröllopsfesten på ett ställe som är genuint ”landet”. Vad jag tänker på är ställen som Pernmyrsgård i Kungälv.  Mer bröllop på landet kan du nog inte komma med uppdukade bord i ladan, utedass och åkrar runt omkring.

Sedan skall det också sägas att bara gjort bröllopsfotograferingar på Pernmyrsgård, vilket i sig är en härlig miljö att fotografera i. Men jag har inte varit med att fotografer någon bröllopsfest där, så jag kan inte uttala mig om vad brudpar och gäster tyckte om servicen och miljön under själva festen, men för mig är det här så lantligt du kan komma.

Bröllop på landet Kungälv

Bröllop på landet Kungälv

Bröllop på landet Kungälv

Bröllop på landet Kungälv

Bröllop på landet Kungälv

Se exempel på bröllopsfotografering Pernmyrs i Kungälv

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.