TFP fotograf Göteborg

Jag söker modeller för gratis modellfotografering, så kallad TFP fotografering (Time for print). Alltså bjuder jag på fotograferingen och som tack för hjälpen får modellen alla bilderna från fotograferingen, läs mer nedan.

Jag är ständigt på jakt efter nya fotomodeller för mitt skapande. För att utveckla mig själv och testa på nya idéer. Till det behöver jag människor av alla slag och etniskt ursprung; stora, små, platta eller runda, det har ingen betydelse. Det viktigaste är att du har glimten i ögat och tycker det är roligt att bli fotograferad. Du kan vara en helt vanlig kille, tjej eller ett par, som står med fötterna stadigt på marken. Du eller ni båda bör ha en go karaktär och personlighet och utstråla sundhet och välmående.

Du kan vara en nybörjare på att bli fotad och inte ha någon erfarenhet sedan tidigare eller så kanske du håller på att bygga på din egen portfolio med modellbilder och behöver fler bilder. Eller så vill du bara ha några bra och tuffa bilder av dig själv.

Fotomodell till TFP (Time for Print) fotografering

Dessa fotograferingar är helt gratis för dig och är så kallad TFP (Time for Print) fotografering. Vilket betyder att det inte utgår någon ersättning till fotomodellen, utan fotomodellen får betalt för sin tid med bilder från fotograferingen. Detta ger dig en chans att skaffa mer erfarenhet framför kameran samtidigt som du får bra bilder som du kan använda.

Kan du/ni tänka er att prova på att vara fotomodell?

Har du sett mina bilder och är intresserad av min bildkonst så ta kontakt med mig. Du skall vara myndig, och du får också gärna vara lite äldre då det råder brist på vuxna modeller. Du bör bo i närheten av Göteborg eller ha möjligheten att ta dig till Göteborg.