Tjolöholm bröllopsblogg intervju

Tjolöholm bröllop

Jag blev kontaktad av Tjolöholm bröllopsteam, som hade sett bröllopsbilderna jag tog på Angelica och Robin. De ville göra en intervju med mig och frågade om de fick lägga upp bilderna på sin bröllopsblogg.

Läs gärna intervjun för den tar upp vad som händer när en bröllopsfotograf blir sjuk när man gifter sig. För så var fallet med Angelica och Robin, deras bokade bröllopsfotograf blev sjuk och jag blev kontaktad 48 timmar innan bröllopet. Så jag fick hoppa in istället.

Intervjun med mig på Tjolöholm bröllopsblogg

Tjolöholm bröllop

Är ni intresserade av att ha ert bröllop på Tjolöholm Slott så titta gärna igenom hela deras bröllopsblogg och ni kan läsa mer på deras hemsida.

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.