Porträttfotograf försök till självporträtt

Porträttfotograf Peter Ottingius

Har länge gått och funderat på att ta lite nya bilder på mig själv, men det har alltid blivit nedprioriterat och uppskjutet. Fast man hela tiden fotograferar andra så drar man sig själv för att ställe sig framför kameran. Så jag har full förståelse för alla mina kunder som känner likadant.

Men fick nu chansen när min goda vän och kollega Peter Ringström och jag skulle testa lite idéer i studion. Han erbjöd sig att stå bakom kameran och det är så mycket lättare att bli fotograferad när man har någon professionell fotograf bakom kameran, som kan styra en och komma med goda råd.

Porträttfotograf Peter Ottingius

Mitt namn är Peter Ottingius och jag har min livsbas i Mölnlycke utanför Göteborg. Men jag har däremot min fotostudio i Göteborg, så jag får väl kalla mig en Göteborgsbaserad fotograf. Fast ofta utförs mina uppdrag utanför studion, kring Göteborg och kranskommunerna. Jag började i fotoyrket 1982 och sedan 1997 jobbar jag som egen företagare. Har specialiserat mig på människor och då framför allt på bröllop och porträttfotografi.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.