Jag söker fotomodeller

Jag är ständigt på jakt efter nya modeller för mitt skapande. För att utveckla mig själv och testa på nya idéer. Till det behöver jag människor av alla slag och etniskt ursprung; stora, små, platta eller runda, det har ingen betydelse. Det viktigaste är att du har glimten i ögat och tycker det är roligt att bli fotograferad. Du kan vara en helt vanlig kille, tjej eller ett par, som står med fötterna stadigt på marken. Du eller ni båda bör ha en go karaktär och personlighet och utstråla sundhet och välmående.

Du kan vara en nybörjare på att bli fotad och inte ha någon erfarenhet sedan tidigare eller så kanske du håller på att bygga på din egen portfolio och behöver fler bilder. Eller så vill du bara ha några bra och tuffa bilder av dig själv.

Modell till TFP (Time for Print) fotografering

Dessa fotograferingar är helt gratis för dig och är så kallad TFP (Time for Print) fotografering. Vilket betyder att det inte utgår någon ersättning till modellen, utan modellen får betalt för sin tid med bilder från fotograferingen. Detta ger dig en chans att skaffa mer erfarenhet framför kameran samtidigt som du får bra bilder som du kan använda.

Kan du/ni tänka er att prova på att vara modell?

Har du sett mina bilder och är intresserad av min bildkonst så ta kontakt med mig. Du skall vara myndig, och du får också gärna vara lite äldre då det råder brist på vuxna modeller. Du bör bo i närheten av Göteborg eller ha möjligheten att ta dig till Göteborg.

Kontakta mig genom ett mail till modell@ottingius.se, ring mig på 073-207 80 41 eller fyll i formuläret här på hemsidan. Så får vi pratas vid.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  GDPR (Fältet är obligatoriskt)
  Genom att fylla i detta formulär så samtycker du till att Fotograf Peter Ottingius får behandla dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i ditt ärende och för eventuell marknadskommunikation.